Transport Mobila

MutariBucuresti, va punem la dispozitie transport mobila la pret foarte accesibil cu personal experimentat, avand o vasta experienta in domeniul transport mobila marfa bagaje, firma noastra dispune de timp,seriozitate,calitate si profesionalism. Mutari mobila vine la dvs. Cu autoutilitare de 3,5t -5,t. Iti cumperi o mobila pretentioansa?  apeleaza la firma MutariBucuresti si ve i fi multumit de serviciile noastre.

Servicii Transport Mobila

Apeland la firma MutariBucuresti noi va oferim pachet complet: transport marfa, manipulare marfa si montari / remontari mobilier. Serviciile transport mobila sunt de mai multe feluri, cu personal sau fara personal, mutarea  la cost foarte mic necesita ca mobilierul sa fie cat mai aproape pentru a se incarca foarte usor si rapid in cel mai scurt timp. Firma MutariBucuresti va pune la dispozitie si servicii de transport mobilier la achizitionarea din magazin sau depozit. mutari mobilier la standarde europene rapid si eficient, noi transportam orice fel de mobilier si orice mutare complicata pe care ati avea nevoie, ce ne face ce i mai buni puctualitatea,pret,rapiditate.

Transport Mobila Ieftin

Apeland la transport mobila ieftin Bucuresti, este nevoie sa completati formularul sau sa ne contactati telefonic sa va convingeti ca avem cel mai bun pret si cele mai profesionale servicii, noi transportam orice fel de mobila, lemn masiv, pal. Suntem dota-ti cu tot ce necesita unui transport mobila complet, chingi, folie, paturi, cartoane ptr protejarea maxima pe durata transportului. Vrei sa platesti putin la un transport mobila ieftin trebui doar sa alegi in weekend de-a scapa de traficul infernat, mobila si marfa s-a fie cat mai aproape de unde se incarca plus sa aveti 2,3 persoane minim pentru incarcare descarcare.

Transport Mobila Pret

Preturile noastre incep de la 150 lei pe cursa fara personal la manipulat si pot ajunge pana la 250 lei in Bucuresti. Mutarea unui aparatament cu 2 camere este nevoie de 4 persoane si o autoutilitara de 3,5t 18 metri cubi minim, folie strech , cutii carton, demontare – remontarea se face la cerere. Mobilierul din pal este foarte usor de demontat pentru oricine poate sa-l demonteze dar la montat apar probleme asa ca apelati la un specialist, pretul pentru mutare de apartamanet cu 2 camere variaza de la 400 – 700 lei in fuctie de cerintele dumneavaostra. Apartament 3 camere pretul incepe de la 700 roni includ 5 persoane si poate sa ajunga pana la 1500 ron, apartament 4 camere 1500 ron 6 persoane pana la 2500 ron. vila cu 5 camera de la 2500 – 3000 ron. Preturile afisate sunt aproximative si nu contin tva,

Transport Mobila International

Cursele Internationale incep de la 1 leu pe km se calculeaza dus-intors in limita de 500km. In schimb daca aveti mai putine obiecte va putem ajuta cu un grupaj sa platiti mai putin, pretul nu includ taxele de drum, roviniete, poduri, autostrazi. Pretul pt o personal la manipulat se plateste de la 100 lei de persoana ptr international. Dispunem de o gama larga de masini (Ford Transit,Mercedes Sprinter,Iveco,Renault Master) toate autoutilitarele si camioanele detin GPS, si sunt bine intretinute.

Transport Mobila Grupaj

MutariBucuresti detinem o colaborare indelungata cu peste 10 firme din Romania asa ca pentru un grupaj ne puteti contacta si aflati un pret de care nu o sa va vina sa credeti, exemplu Bucuresti – Cluj de transportat 10 cuti 5 trolare intr-un grupaj pretul acestui transport poate costa in jur de 500-700 lei. uaauu de ce acest pret pt ca colaboram cu foarte multe firme si ne ajutam una pe cealalta, pentru satisface clientul si sa plateasca mai putin. Grupaj inseamna un camion de 7,5 sau tir si cateva autoutilitare 3,5t care sa adune mobilierul intr-o masina mai mare iar acea sa transporta marfa la dumneavoastra, camioanele mari ajung in 1 zi 2 zile maxim, sau pt transport grupaj Bucuresti – Timisoara va gasim o masina care are de incarcat din timisoara pt a plati la jumtate decat pretul normal. Pt o cotatie de pret click aici