Transport Marfa

MutariBucuresti ne face lideri pe piata de transport marfa avand tot felu de masini pt a satisface orice client, avem personal cu experienta in manipulat sau orice fel de marfuri necesita transportate. Firma noastra de transport marfa este un criteriu pe care ne bazam de peste 10 ani si incercam sa  multumim orice client. Transport marfa Bucuresti cu  autoutilitare 3,5t de la 150 roni, camion 7,5t de la 300 roni. La cerere, asiguram personal calificat la incarcare / descarcare cu pret de la 30 lei de persoana.

Transport Marfa Bucuresti

MutariBucuresti este firma care isi respecta clientul  in transport mobila marfa pret ieftin Bucuresti, iar noi transportam orice  (xerox – pianin – seif – imprimanta – aparatura grea de pana la 300 kg ). MutariBucuresti pune la bataie autoutilitare noi de transport marfuri sau orice fel de obiecte incomode care nu le pute-ti transporta, autoutilitare descoperite pentru obiecte inalte de peste 3 metri, sau late de peste 2,5 metri noi le putem transporta. Ne-am dezvoltat in asa fel incat transport marfa Bucuresti sa fie executat cu profesionalism si seriozitate. Vrei sa platesti mai putin la un transport marfa Bucuresti trebui sa fie in wekend sau cand mai tarziu posibil dupa orele 18. Odata ce ati optati pentru un serviciu de transport in Bucuresti cu personal la manipulare inclus, nu va trebui sa va faceti griji in privinta marfurilor.

Transport Marfa Ieftin

Apeleaza la firma noastra de transport marfa ieftin si beneficiezi de un serviciu de transport marfa complet, rapid si la pret accesibil, noi facem transport marfa ieftin oriunde – oricand si pentru oricine / persona fizica / juridica.  Toate autoutilitarele sunt echipate cu sisteme GPS astfel incat deplasarea la destinatie sa se desfasoare perfect fara batai de cap sau probleme. Pretul arata un alt punct important in transport marfa mobila ieftin Bucuresti ori in tara. Disponibilitate NON – STOP, va asteptam sa ne contactati sau prin mail la mutaribucuresticom@yahoo.com.

Transport Marfa Pret

Preturile incep de la 150 lei cu autoutilitare si pot ajunge pana la 250 lei in Bucuresti, o persoana la manipulat costa de la 50 lei pana la 200 lei, (exemplu un frigider de carat din militari et 1 si in giulesti et 1 pretul de persoana este de 50 lei) si transportul 150 lei. Preturile facute telefonic sunt aproximative, daca apar alte obiecte decat cele specificate telefonic pretul va creste in fuctie de obiectele pe care vreti sa le mai transportati. Gasiti detalii la categoria pagina pret transport. Am participat in multe cazuri de transport marfa pret. Cursele efectuate cu echipa noastra au decurs rapid si fara alte incidente.

Transport Marfa Grupaj

Grupajul este un factor foarte important pentru o firma de transport marfuri, preturi mici si clienti mai multi, transport marfa in stil grupaj din Bucuresti in toata tara, daca aveti mobilier sau marfuri de transportat din Timisoara,Arad,Cluj.Deva,Megedinti,Constanta,Brasov,Iasi.Suceava,Ploiesti,Buzau,Focsani, la noi prefurile incep de la 1 bani pe km in grupaj si se plateste doar dus, de retinut nu intodeauna mobilierul, marfa, bagaje dumneavoatra ajung in aceasi zi la destinatie, coletaria se face exemplu luni si poate sa ajunga pana marti , miercuri. La un transport de marfa grupaj necesita un avans la incarcare si restu la descarcare.

Transport Marfa International

Efectuam transporturi internationale din Romania spre Europa. Preturile incep de la 1 ron pe km si in functie de greutate sau volumul transportat. Transport de marfuri in cantitati reduse (mobilier, cutii, bagaje, etc), la cerere, putem realiza grupaje de marfuri pentru camioane care pot prelua in mod operativ marfa. Va punem la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata pentru ca marfa sa fie in deplina siguranta. Ceea ce ne caracterizeaza de fapt este calitatea transporturilor cat mai ales flexibilitatea oferita colaboratorilor nostri, Suntem pregatiti sa preluam si sa transportam orice tip de marfa in orice colt al Europei, toata aceasta perioada ne-am axat pe imbunatatirea continua a serviciilor oferite. Pt o cotatie de pret click aici